Våre anlegg
Anlegg under oppføring
Flisproduksjon
Utskriftsvennlig versjon

Skogdag ved Losby Gods


Skogdag ved Losby Gods

Losby Torsdag 17.Juni:

I et fantastisk vær noen kilometer inne i skogen forbi Losby Gods, arrangerte Skogselskapet Oslo & Akershus skogdag med fokus på tilskuddsordningen og uttak av virke til bioenergi.

Det ble startet med å ønske velkommen til de vel 30 som tok turen inn i skogen denne ettermiddagen.
Etter dette ble det satt fokus på blant annet rydding langs skogsbilveiene, noe vi klart så resultat av etter at hogstmaskinen til Eiker Bioenergi AS hadde fått boltret seg i en liten halvtime.
Dette er helt klart noe som trengs og som eierne burde benytte seg av med tanke på dagens gjeldene tilskuddsordning.
Forøvrige ble samtlige fremmøtte oppfordret og som har mulighetene til å ta ut virke til bioenergi, om å benytte seg av denne flotte ordningen som forvaltes av Innovasjon Norge.

Eiker Bioenergi AS og Viken hadde også hver sine innlegg med informasjon om flislevering, virkekjøp- og uttak.

Etter nykokt kaffe og ferske wienerbrød ble flishuggeren til Bimas/Akershus Biobrensel kjørt i gang, med flisdemo av virke som hogsmaskinen hadde lagt til rette tidligere på dagen.
Flishuggeren en Dutch Dragon på 500hk fliset direkte i lang flishenger, som var koblet på å ble trukket av bilen huggeren var påmontert.

Etter tre timer fra 17 til 20 ute i skogen med info og demo, var alle enige om at dette var et flott arrangemang og en fin avslutning på dagen.

Takk til Skogselskapet for en flott kveld ute i skogen ved Losby!  Tips en venn  Gå tilbake
Copyright © Eiker BioEnergi A/S - All kopiering og videreformidling av innholdet er forbudt. Webdesign av Norgesdesign.no